U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

03179 Formentera del Segura

Omschrijving

Residentie RIOMAR in Formentera met 4 Villa's vanaf €220.000 op slechts 10 min van het strand

Gebaseerd op ons populaire Novomar 4-ontwerp, heten wij u welkom in Residencial Riomar is gelegen in Formentera, een gastvrije woonstad, aan de zuidelijke Costa Blanca, nabij Rojales. De stad biedt alles wat je nodig hebt: taxi's, bussen, huisartsenpraktijk, bibliotheek, parken, sportfaciliteiten, 2 supermarkten vlakbij ... en een scala aan bars, restaurants en winkels.

Slechts 8 minuten rijden naar Guardamar del Segura, waar u kunt genieten van 12 km blauwe vlag-stranden, prachtige parken en sportfaciliteiten, evenals de vele bars en restaurants.

Binnen handbereik van onze fantastische ontwikkeling vindt u de exclusieve golfclubs van La Marquesa, Villamartin en Campoamor, evenals grote openluchtwinkelcentra in Torrevieja en La Zenia. Er is ook gemakkelijke toegang tot vele vrijetijdsactiviteiten, zoals twee waterparken, paardrijden, tennisbanen en watersporten.

Waarom bezoekt u niet ook de historische stad Elche, de thuisbasis van het beroemde standbeeld ‘Dama de Elche’, op weg naar de luchthaven van Alicante, op slechts 30 minuten rijden.


Sluit menu Consea