Luxueuze nieuwbouwvilla op ca. 1,5 ha te Tielt

Verkocht Tielt Ervestraat 10
Dit uitzonderlijk landhuis is gelegen in de groene rand rond Tielt, middenin de driehoek Gent, Brugge en Kortrijk.
Volledig omringd door weilanden en enkel te bereiken via een lange private oprijlaan, waarborgt de eigendom alle rust en privacy.

Op het perceel van ca. 1,5 ha bevindt zich een nieuw gebouwd landhuis met bijgebouw, tot in de puntjes afgewerkt met de beste materialen.

De woning biedt een zee van ruimte met zijn bewoonbare oppervlakte van 316m². U betreedt de woning via een riante inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De leefruimte bevat een knusse zithoek rond de open haard met aansluitend een lichtrijke eetkamer. De open keuken met kookeiland is voorzien van alle luxe: een wijnkoeler, een steamer, een ingebouwd espresso apparaat… Naast de keuken bevindt zich een afzonderlijke tv-kamer/bureauruimte. Tot slot vinden we op het gelijkvloers de wasplaats/bijkeuken die volledig werd ingericht met op maat gemaakte kasten. Vanuit de woning heb je 360° vergezicht over de velden.

Op de eerste verdieping vinden we ... de masterbedroom, een luxueus afgewerkte douchekamer met regendouche en dubbele lavabo, twee kinderslaapkamers, een nachttoilet en een badkamer met ligbad en douche.

De tweede verdieping werd ingericht als derde kinderslaapkamer en zolder. De woning is volledig onderkelderd en ingericht als polyvalente ruimte, wijnkelder, bergruimte en technische ruimte.
Het bijgebouw is vandaag ingericht als bureelruimte, maar kan perfect dienst doen als gastenverblijf. Je vindt er een leefruimte met open haard, een bergruimte die ingericht kan worden als keuken (alle voorzieningen zijn aanwezig), een douchekamer, nachttoilet en ruime slaapkamer.

De tuin biedt tal van mogelijkheden. Er zijn verschillende terrassen aangelegd waarop het zalig vertoeven is op zomerse dagen.
Deze eigendom is een niet te missen kans voor iedereen die in alle rust en luxe wil genieten.

Overname aandelen eveneens bespreekbaar.
Lees meer Verberg