Instapklaar duplex appartement met 3 slaapkamers, inclusief parkeelplaats.

Verkocht Adegem Staatsbaan 102 2.01
Het appartement is zeer centraal gelegen, vlakbij het centrum, 50m van een bushalte en op enkele meters van school. De baan van Brugge naar Gent. Parkeermogelijkheden zijn er ook steeds voldoende aan de voorkant van het gebouw, zo zit er in de prijs een autostaanplaats inbegrepen.

Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en voldoende plaats voor vestiaire, open leefruimte met zeer veel lichtinval en een open keuken die volledig is ingericht met kwaliteitsvolle materialen en voorzien van alle toestellen (oven, mircrogolfoven, vaatwas, kookplaat en dampkap) . Aan de keuken is nog een afzonderlijke ruime berging voorzien. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de eerste slaapkamers met badkamer alsook tot het bovenste verdiep waar er nog 2 slaapkamers zijn ingericht.

Het appartementen is zeer kwalitatief afgewerkt, zuidelijk georiënteerd en heeft een zeer laag E-peil, er zijn zonnepanelen aanwezig op het gebouw.

Het volledige appartement werd recent geschilderd.

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak ... of verdere inlichtingen: 0496/44.40.20 of mailen kan naar julie@consea.be
Lees meer Verberg