Luxe appartement met frontaal panoramisch zeezicht

Verkocht Torrevieja Lugar Urbanización Punta Prima 2
Dit 1e lijns luxe appartement met frontaal panoramisch zeezicht ligt gelegen op de 1e verdieping in residentie Panorama Mar in Punta Prima, Torrevieja. Het is van alle gemakken voorzien en heeft een goede centrale en uitstekende ligging.

Het gehele appartement is ingericht met airconditioning, zowel warm als koud van LG, LED TV met internationale kanalen en iHigh Speed Internet type Fiber. Er zijn 2 slaapkamers met 2 x 2 en 1 x 1 bed met degelijke boxspring matras. Er zijn 2 ruime badkamers die sfeervol zijn ingericht met mozaïek betegeling in combinatie met keramische tegel met een bad en inloopdouche faciliteit + toilet in elke badkamer. Berging waar een droogkast en wasmachine staan, beide A+++. Hier is ook een extra Oven/microgolf, Strijkplank, Strijkijzer. De keuken is volledig ingericht met inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser en koelkast/ diepvries van het type inbouw. Servies is, kookgerei is alsook inbegrepen.Het gehele appartement is ingericht met hoogstaande architecturale led verlichting aangestuurd door Domotica en ... bewegingsmelders en te bedienen via de smartphone. Er is een garage staanplaats vlakbij de lift met bijhorend afgesloten ruime berging 9m2. Het sanitair warm water wordt geproduceerd door thermische zonnepanelen op het daken aanvullend bij -verwarmd indien nodig met een elektroboiler. Er is gekozen voor een premium inrichting voor het meubilair, met een elektrische relax-zetel in de living en design meubels buiten op het terras met lounge set en tafel. De tafel in de woonkamer kan worden verlengd voor 8 personen.
VDV 0JEA001

Op het domein is 24/24 security aanwezig.

Gelegen met slechts een promenade tussen de Middellandse Zee en Panorama Mar en de juiste zon ligging maakt dit complex de beste locatie om te verblijven op het zuidelijke deel van de Costa Blanca. Panorama Mar bestaat uit 4 blokken met in totaal 185 appartementen. De laatste oplevering van blok 4 is gebeurd in 2021 Alle met een juiste zon ligging en prachtige vergezichten op de Middellandse Zee. De gemeenschappelijke tuin is ingericht met een infinity-zwembad, een 25 meter zwembad en een klein zwembad, voor de kleinsten, jacuzzi’s, multifunctioneel sportveld en een speeltuin. De community is beveiligd en er is een ondergrondse parkeergarage met berging. Panorama Mar Punta Prima ligt op slechts 5 km van Torrevieja en onderscheidt zich door zijn goede centrale ligging, vlak aan zee en inde nabijheid van de luchthavens van Alicante en San Javier Murcia.
Het appartement is voornamelijk gebruikt en perfect onderhouden voor eigen gebruik en enkel verhuur aan kennissen, vrienden,.
Lees meer Verberg