U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9880 Aalter

Omschrijving

Res. Pluba - Reeds 70% verkocht!

Prachtig (in opbouw zijnde) appartement in het centrum van Aalter! Dit appartement bevindt zich op de Markt (hoek Lostraat - Bellemstraat) en geniet zo van een magnifiek uitzicht over het marktplein. Dé perfecte uitvalsbasis voor winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer of grote uitvalswegen.

Vooruitstrevend en ecologisch is het project zeker, met zijn verwarming door middel van geothermische warmtepomp met diepteboring (geen aardgasverbruik meer en zowel functie verwarmen als passief koelen). Tevens is het gebouw uiterst goed geïsoleerd.

De prachtige afwerking en zeer mooie architecturale gevel, maken van dit project de eye-catcher in Aalter. Zowel het privatieve terras aan het appartement, maar zeker ook het gemeenschappelijk (zonne-)dakterras, zorgen voor een extra intense beleving!

Indeling van het appartement:
Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping, bestaat uit een inkomhall, ruime living met open ingerichte keuken (voorzien van alle toestellen), twee slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet en bergruimte.
Aankoop van een privatieve kelderberging en autostaanplaats in kelderverdieping mogelijk!

Exclusief wonen op dé toplocatie van Aalter? Vraag vandaag nog bijkomende inlichtingen!
Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv


Sluit menu Consea