Appartement op tweede verdieping - zicht op tuin

Verkocht Aalter Veldstraat 54 A.2.5
Dit appartement behoort toe aan het nieuwbouwproject (Res. Antoinette), een realisatie van Mevaco, welke zich bevindt op de oude site van 'Het Withof' te Knesselare. Gezien de ligging in de centrumstraat (Veldstraat), is de bereikbaarheid optimaal.
Het project bestaat uit twee fases, waarbij op vandaag de eerste fase (het gebouw kant Veldstraat) wordt gerealiseerd.

Dit appartement op de tweede verdieping bevindt zich centraal in het gebouw. Met zijn oppervlakte van 90m² en bijhorende terras op zowel de voor- als achtergevel, geniet je van alle rust en comfort!

De groenvoorziening over de volledige site, bestaande uit het centrale binnentuinpark en groene aanplanting rondom de gebouwen, geeft je het natuurgevoel in deze gemeentekern.

De appartementen worden met de grootste zorg opgebouwd en afgewerkt, waarbij alle hedendaagse comfort voorzien is. Denk maar aan onder andere: Centrale verwarming door middel van een individuele warmtepomp (diepteboring) in combinatie met vloerverwarming over het volledige appartement (passieve ... koeling in de zomer is tevens voorzien!), uiterst gunstige isolatie (zowel thermisch als akoestisch) waarbij de appartementen vallen onder de BEN-normen (voordeel van -50% korting op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaar), de toepassing van zonnepanelen, ...

De koper behoudt de vrije keuze tot aankoop van ofwel een ondergrondse autostaanplaats met bijhorende kelderberging of afgesloten ondergrondse garagebox. Tevens bestaat de mogelijkheid een tweede autostaanplaats aan te kopen! Aan parkeervoorziening dus geen gebrek.

Stap mee in dit verhaal, gezien een aankoop binnen dit project uitermate geschikt is voor eigen bewoning alsook de perfecte opportuniteit biedt als opbrengsteigendom (investering met gunstig rendement)!
Bijkomende inlichtingen kunnen ten allen tijde bekomen worden op ons kantoor.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!
Lees meer Verberg